Caiet online. A scrie înseamnă a te citi pe tine

Poate că Ancăi îi plac călătoriile imaginare și ai zice că-i o romantică incurabilă, dar când încerci să o lucrezi la sentiment nu e chip să nu vadă prin tine:

Motanul este coşmarul nopţilor mele şi îi doresc strămutare grabnică! Credeaţi însă că asta este tot? Nu, căci în zilele când Motanul este ocupat cu treburile lui motăneşti locul acestuia este luat de motănel! Motănelul este un tip roşcovan şi tânăr, cu lăbuţe moi, botic alb şi comportament similar Motanului, doar că pe o voce mai slabă (deh, deabia i se conturează corzile vocale). Din când în când se trezeşte la noi în bloc, nu ştie nici el cum, şi începe să miaune semne de întrebare până când acestea ajung la tine ca semne de exclamare. Motănelului îi place să fie invitat la tine în casă, să fie ţinut în braţe şi să îţi toarcă drept recompensă. Este un şmecher simpatic, însă noi ştim că cei doi lucrează împreună ca să pună lăbuţa pe conserva aia de ton care zace de trei luni în dulapul din bucătărie…oooo, ştim noi cum lucrează minţile pisiceşti! Ştim, că am avut o noapte întreagă să ne gândim la planurile lor diabolice şi mârşăveşti!

Comments on: "Un şmecher simpatic" (3)

  1. Hah, la asta chiar nu ma asteptam :))) Daca esti interesat de o adoptie pisiceasca nu te sfiii, ma ofer sa le transmit mesajul tau 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: