Caiet online. A scrie înseamnă a te citi pe tine

Remedii

Via InformationIsBeautiful o infogramă care rezumă, teribil de sugestiv, în ce măsură sunt susținute de dovezi științifice cele mai populare suplimente nutritive medicale. Puteți să vă jucați în meniul din dreapta și să alegeți o afecțiune sau alta (un remediu care acționează într-un caz se poate dovedi neputincios pentru o altă boală, vezi de exemplu acizii grași Omega 3 care apar în grafic pe cel puțin 7 niveluri), însă păstrați mereu un ochi pe linia subțire „worth it line”. Mai mult, dând click pe fiecare bulină sunteți redirectați către studiul care susține respectiva clasificare, iar graficul este periodic actualizat.

„This image is a “balloon race”. The higher a bubble, the greater the evidence for its effectiveness. But the supplements are only effective for the conditions listed inside the bubble.

You might also see multiple bubbles for certain supps. These is because some supps affect a range of conditions, but the evidence quality varies from condition to condition. For example, there’s strong evidence that Green Tea is good for cholesterol levels. But evidence for its anti-cancer effects is conflicting. In these cases, we give a supp another bubble.”

PS: Lipsește din grafic supa de pui 😦 Eram curios!

Reclame

Comments on: "Remedii" (2)

  1. Supa de pui cu suc de lamaie si patrunjel proaspat e, desigur, in top of the top cu o bulina mare si galbena pleznind de sanatate. In clipa de fata 5 echipe (!) din cele mai mari si mai prestigioase universitati din lume studiaza indeaproape supa de pui si rezultatele sale remarcabile in tratamentul a peste 100 de afectiuni grave care afecteaza omul de dimineata pana seara. Rezultatele vor fi publicate in curand, cat de curand, maine-poimaine, vom vedea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: